Dit valg af sofa er vigtigt

Indretningen af ens hjem er jo et særdeles subjektivt valg og oftest har personlig smag i valg af hjemmets sofa en vigtig rolle for stuens udseende og kvaliteter. Og det er et valg der skal træffes med omhu, for det kan være vigtigt for ens livsstil, økonomi eller bare generelt velbefindende at man har valgt en sofa som man sider godt i og tjener sit formål.

Og det er ikke et nemt valg: Skal det være en sofa der først og fremmest er præsentabel, Danish Design og matcher godt til resten af stuens dyrt indkøbte livsstilgenstande, eller skal sofaen kunne klare fedtede barnefingre, leverpostejsmadder og en hoppetur fra hjemmets beboere af børn i alle aldre, dyr og voksne?

Sådan vælger du en sofa til hjemmet

Materialevalget til sofaen kan være særdeles vigtig, og her bør man ikke gå på kompromis: En klassisk, trepersoners, sort lædersofa kan sagtens klare de fleste opgaver, er sikkert god at ”flyde i” når der skal ses fjernsyn, og generelt hygges flere i familien. Imens en høj, stofsofa i lyst træ med sarte detaljer som bånd, læderstropper, eller andre finesser kan være nok så pyntelige for hjemmet, men til gengæld være særdeles dårlige at sidde i med en elendig komfort, hvilket næppe er ønskeligt.

Din sofa er dit personlige valg. Den fortæller noget om dig og din livsstil, hvordan du ser dig selv i din tilværelse og hvad der gør dig godt tilpas. En godt indkøbt sofa, i en god kvalitet, design og materialer holder i mange år, og kan give glæde til husets flere generationer.

12 Jul 2017