Overvind sveden

Jeg sveder meget. Nu bor jeg en mest aktivt liv, også med hård træning i fitnesscentret, plus flere løberuter i ugen, og en masse tid i øvelokalet og på scenen der strålkastarsken, adrenalin og lidenskab virkelig sætter svedkirtlerne i højt gear. Jeg drikker rigelige mængder vand og er altid - altid - tørstig. Det faktum, at jeg har denne livsstil, og har altid været en aktiv person, har jeg aldrig sat spørgsmålstegn ved min voldsomme svedeture, selv om det naturligvis jeg altid syntes, det var störigt. Jeg sveder næsten altid, selv når jeg bare sidder lige op og ned.

Det er måske ikke være normal alligevel ...

Då jeg drøftede dette med venner en dag og så var det en person, der er nævnt hyperhidrosis - en tilstand, der påvirker en lille procentdel af befolkningen, og gør det muligt for personen at svede meget mere end en normal person. Det lød interessant, så jeg læste på nogle og sandsynligvis dælen jeg tror, ​​jeg har hyperhidrosis! Alt stemte i på mig!
accept

Jeg har accepteret sved i mit liv og er ligeglad om andre mennesker kan se mig som snavset eller ulækkert (tak mor og far for det gode selvværd!), Men ville det ikke Cool hvis du kunne gøre noget ved det.

Enkel løsning

Jeg tip var omkring Iontoforese, en maskine med elektriske impulser reducerer svedkirtlerne aktivitet. Man må gøre mange gentagne behandlinger for det kan træde i kraft, så det er bedst at købe din egen Jontoforesmaskin at have derhjemme. Jeg skal nok gøre det.

6 Sep 2017